About F.A.Q. Contact Photobucket

joi, 23 octombrie 2008

GSPTV fara respect

"Au fost zeci de surprize in Champions League de-a lungul timpului. Am vazut echipe mari ale Europei pierzand la scoruri incredibile. Au fost batalii magnifice cu scoruri astronomice in timp ce mereu toata lumea sportului din Romania a recunoscut faptul ca romanii sunt prea mici pentru un razboi atat de mare.

Spala rusinea CFR iata titlul pus astazi pe gsptv de niste cretini care vad intr-o echipa formata aproape exclusiv din straini drept simbolul fotbalului romanesc de club. In realitate o directa in obrazul nesimtit al lui Becali dar si un sut in locul moale al suporterului stelist din toata lumea.

Stucan, specialist in cititul prompterului si Decebal (ce oroare) Radulescu in prim plan, adica lingaii care se hlizeau anul trecut cand Becali mieuna la televizor pe Sport.ro, doua creaturi hidoase specialisti in denigrarea Stelei si-au dat iarasi in petec. Urmeaz intrigile lui Udrea?"

Catalin Asavoaei

____________________________________________________________________

Concluzia: GSP (great shit piece) a inceput o campanie pro cfr implicit anti-steaua in acest sezon de ucl!

1 comentarii:

Anonim spunea...

pai asta se intampla cand nu sunt rezultate. CFR are rezultate/ steaua nu. asha ca cine are dreptate? un club care investeshte in jucatori si stadion? sau un club care plimba valize suspecte prin tara ? eu tin cu cine joaca pe teren.

 
Creative Commons License