About F.A.Q. Contact Photobucket

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Fire&Ice Movie Review

Ma uitam aseara la Fire&Ice noua productie mediapro. Ca intotdeuna productiilor media pro nu le lipsesc banii dar le lipsesc capul cu desavarsire.

Trailer:



Director: Pitof - Catwoman,
Producer, Co-writer: Angela Mancuso - Battlestar Galactica,
Special effects: Evan Jacobs - Titanic, Armaghedon.

Review:

In primul si primul rand am observat peisajul fabulos de care cei de la mediapro sau ocupat foarte bine in sensul ca nu duc lipsa de capital.
Recuzita si ea potrivita pentru timpul in care se petrece actiunea, gen evul mediu, cu dragoni and stuff..
Desi am fost anuntat inainte de inceperea filmului, cu mesajul "Acest film poate fi vizionat in format HD", calitatea si modul de filmare au fost destul de stupide, mie mi s-a parut ca se straduiau prea mult sa surprinda atmosfera mistica.
Inca un lucru care mi s-a parut extraordinar de tampit a fost dublarea tuturor vociilor si pe deasupra acestea au fost dublate cu voci ale altor actori. Numai actorii straini si Lory au beneficiat de dublajul cu propria voce, ca deh actori sunt actori si Lory stim cine e ...
Scenariul si regizarea au fost foarte rahacioasa au fost multe momente jenante iar limbajul utilizat a fost unul modern si lipsit de gustul acelei epoci.
Pe parcurs am observat ca actorul principal, adica ala de era fisul lu ala care a omorat dragonul (din nou foarte intortocheata povestea), era gen BruceLee sau JeanClaudeVandame le rupea gaturile la paznici zici ca aveau rulmenti la gat si capul se invartea 360*.
Story-line-ul sau povestea mi s-a parut trasa de par rau .. adica ei au trebuit sa scoale alt dragon ca sa-l ucida pe cel care ii ataca si foarte rasuflata si refolosita de foarte multe filme,"un dragon ataca un castel si print frumos ii rupe capu' ".
Dragonii au fost realizati foarte prost sub forma unor pisici de mare. Nu aveau maini, picioare sau labe in general.
In final melodiile alese (a.k.a. soundtrack) pe parcursul filmului au fost total nepotrivite, la final a trebuit sa cante Lory ca deh...

Melodie Lory + vid:




tnx DjCris.

Anyway in viziunea mea acest film a most unul de duzina prea mult mediatizat si fara realizari memorabile.

Pe o scara de la 1 la 5 stelute merita 2.
Rate: * *

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vad ca ti-a placut videoclipul pe care l-am facut, nu? :D In fine, calitatea e cam proasta, dar daca selectezi pe youtube "Watch in high quality" se vede destul de bn....:)

Sleepless spunea...

Da este tare clipul dar pe mine ma interesa mai mult melodia loredanei. Oricum cine doreste sa vada clipul poate sa-l vada fullscreen. A si un mic sfat daca vrei ca vide-urile tare sa se vada la calitate mai buna ca youtube uploadeazale pe http://vimeo.com/

Anonim spunea...

Ms de sfat...e fain site...daca vreti videoclipul cu o calitate mai buna, incercati aici: http://www.vimeo.com/2719142 DjCriss4ever a.k.a. DjCriss

 
Creative Commons License