About F.A.Q. Contact Photobucket

miercuri, 7 ianuarie 2009

Ce este "EMO" ?


Un nou cuvant a aparut la romanasii nostri "EMO";
in fraze gen : "Uitel pe emo ala!", "Esti emolau?", "Dute dreacu de pokEMOn!".

Stim prea bine ca romanii sunt foarte rasisti, incuiati si indoctrinati de Ceausescu dar ce inseamna mai exact emo.

Wikipedia spune: "La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaşte un domeniu vast de întrebuinţări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up şi presupun că modul în care reacţionează emo-acting."

FALS FALS FALS

Emo este un nimic !
Subgenul EMO al rockului a existat si poate inca mai exista dar acesta nu are nicio legatura cu "stilul" sau cu "comportamentul" indivizilor emo.
Desi melodiile respective induceau o stare destul de trista ascultatorului, fakerii, pentru ca asta sunt defapt in zilele noastre, nu au auzit si nici nu o sa auda probabil de formatia "Rites of Spring" care sunt fondatorii curentului emo!

Moda emo(in viziunea populatiei si a fakerilor): par lung, lins peste ochi , pantaloni si bluze stramte negre si jerpelite, tenesi tip skater sau converse, pierce-uri si tatuaje.

FALS FALS FALS

Aceasta "moda" a aparut in urma PUNK-ului in special si a Rockului Metal sau Hard, toate cele de mai sus fiind un mijloc de rascolire impotriva asupriri legislative si a stereotipiei, cum si pantalonii largi din Hip-Hop sunt o forma de rascoala a nergrilor din America impotriva albilor asupritori.

Iar comportamentul autodistructiv este defapt un mijloc prin care indivizii emo cauta afectiune si atentie.

In viziunea mea ei pot sa se numeasca si sa se "manifeste" cum vor atata timp cat nu ranesc persoanele din jur si rog pe cei indoctrinati, incuiati a.k.a. romanasii sa-i lase in pace sa-si traiasca viata cum vor pentru ca fiecare este stapanul propriu si pana la urma urmei nici atata, stapanul fiecaruia este Dumnezeu fie ca exista sau nu, acesta fiinta superioara existand sau fiind creata de oameni tocmai pentru a nu exista haos, dar aceasta este alta discutie.

Astept pareri, daca exista.

5 comentarii:

Anonim spunea...

si cand vor citi :D se vor documenta si vor asculta muzica de la formatia asta care a inventat curentul emo :) si se vor lauda la altii ca vezi doamne.. ce adevarati sunt ei...L-)

Sleepless spunea...

probabil asha va fi am ascultat si eu 2-3 melodii de pe youtube de la "Rites of Spring" si nu mi-au placut deloc .. adik nu erau nici cantate nici cantat-tipate ca in rock era o miorlaiala.. infine oricum macar asha o sa se separe emo care sunt true de cei fake :)

Anonim spunea...

hai pa cu emo style

Anonim spunea...

yo nu sunt emo dar imi place tot ce se leaga de un emo,imbracamintea parul,tooooot,sunteti cei mai tari

Rauch spunea...

greu e sa va scrieti numele..

 
Creative Commons License