About F.A.Q. Contact Photobucket

miercuri, 18 februarie 2009

Răfuiala in Blogosferă

Azi 18 februarie 2009 a avut loc un scandal de proporţii astronomice. Un preoţel , probabil, a lansat un post cu titlul "19 motive sa nu faci sex înainte de căsătorie" care a deranjat cumplit blogosfera iar Arhi în stilul său caracteristic i-a tras-o prin postul "19 motive sa faci sex înainte de căsătorie"

Recomand sa citiţi ambele posturi pentru o porţie buna de râs!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Unu mai rau ca celalalt. Poate nar trebi sa fie nici panarame nici Sfanta Maria toate fetele. Adica sa se culce cu unu-altu care le merita da nu cu dahtia gen "Arhi" care dau la spartu de faiantza prea mult si au vise prea reale ;).

Sleepless spunea...

Ai perfectă dreptate iar despre Arhi, se ştie ca spune lucrurilor pe nume.

Anonim spunea...

Hmmm...bey sa stii ca e ceva...daca nu faci sex inainte de casatorie ajungi sa te casatoresti pe la 14-15 ani...si apar din nou cazurile-ca acu' vreo 40-45 de ani- copii care fac copii...Iar Arhy...e plin de umor da' cam exagereaza...cum a spus si Claudiu frate te culci cu ala/aia care stii ca te merita si ca totusi e cv serios...anyway...
Si inca ceva...Claudiu...ai cunoscut vreo tipa Sf Maria???ca eu sincer nu prea cred k exista...nici marcar pe aproape:D sau exista?:-?
Vai cat am scris...gata termin:)))...see ya & take care

 
Creative Commons License