About F.A.Q. Contact Photobucket

marți, 30 decembrie 2008

Afla ziua in care o sa mori *


(Recunosc am pus un titlu foarte sumbru dar este potrivit pentru cele ce urmeaza.)

Am citit mai devreme in presa despre , sinitrul numit, DeathClock.
DeathClock dupa cum spun creatori acestuia este "The Internet's friendly reminder that life is slipping away..." pentru cei ce nu cunosc engleza ar suna cam asha: "memoul prietenos al internetului care iti spune ca viata iti scapa printre degete...".
Mai precis DeathClock este un un proglamel care conform datelor introduse de tine ca: Ziua in care te-ai nascut, Luna in care te-ai nascut, Anul in care te-ai nascut, Sexul tau, Atitudinea fata de viata(normala, sadistica, pesimista, optimista), BMI(body mass index care este raportul dintre inaltime si greutate. Au ei un calculator si pentru asta doar ca inaltimea este in feet[ft] si greutatea in punds[lbs] / 1 metru = 3.2808399 feet /1 kilogram = 2.20462262 pounds) si smoking status ( adica daca esti fumator sau nu).

Mie mi sa prezis ca voi muri pe data de 24 aprilie 2077 (sper ca pana atunci sa se inventeze clonarea si downloadarea memoriei si a cunostiintelor intr-un alt corp >:) )

Ce nu scria in stire este ca exista si un HealthClock in care inveti despre diferitele boli pe care le poti face pe parcursul vietii, incurabile sau nu, si cum le poti trata.

Anyway voua cand v-a fost prezis ca o sa muriti ??

0 comentarii:

 
Creative Commons License