About F.A.Q. Contact Photobucket

marți, 11 noiembrie 2008

Rapid ar putea ajunge în Liga a II-a, începînd cu anul următor!

"Dacă jucătorii îşi depun memoriile ele sînt analizate de comisie, după care deciziile nu putem să le ştim, dar ele trebuie aplicate. Într-o situaţie falimentară Rapidul va putea retrograda, sper să nu se ajungă aici şi să vedem Rapid în Liga a II-a. Din declaraţiile pe care le-am văzut Taher spune că nu are nici o treabă, Copos că s-a retras din fotbal, dar repet să nu uite ce imagine şi-a creat Copos cu ajutorul fotbalului" - Mircea Sandu

Eu sunt stelist , toata viata am fost stelist , NICIODATA nu voi inceta sa fiu stelist,
si totusi astfel de actiuni inconstiente ale unor oameni avidzi de putere si bani, care strica fotbalul romanesc, ma ingrozesc teribil.
Criza de la rapid discutata pe toate posturile tv si in toate revistele de specialitate este tratata foarte transparent de conducatorii clubului. (Copos si Taher)
In loc sa mentina traditia clubului una foarte indelungata ei se incapataneaza sa suga mai multi bani din nimic pentru ca in momentul de fata F.C. Rapid nu m-ai produce pe langa vanzarea de bilete absolut nimic.
Aceste doua personaje (Taher & Copos) se tepuiesc intre ei fara rost.
Copos autonumitul "cel mai mare fan al rapidului" a dus in sapa de lemn clubul incercand sa mai scoata niste bani de la un "fraier" (Taher), crezand ca acesta o sa bage bani in aer.
Taher la randul sau vazand ca nu ajunge actionar majoritar ,dupa merit ( asha cum pretinde el,cumparand acest titlu), il tzepuieste si el pe copos macelarindui clubul.
Una peste alta daca clubul rapid dispare dispare, poate nu cea mai mare, dar una dintre cele mai mari valori ale romaniei in materie de sport si fotbal.
In incheiere vreau sa o spun ca stelist ca rapidul reprezinta un candidat puternic la titlu si daca acesta va fi retrogradat din cauza celor 2 incompetenti se va isca o revolutie mult mai mare mare decat cea de la timisoara.

0 comentarii:

 
Creative Commons License